Вт, 2024-04-23, 11:48
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Верховній Раді пропонують прийняти державний бюджет на 2016 рік з доходами 601,430 млрд гривень і видатками 674,083 млрд гривень. Про це йдеться у проекті бюджету, оприлюдненому у п'ятницю 11 грудня на сайті парламенту.

Останні Економічні новини | Новини європейської України| Додано: 2015-12-11| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Серед пріоритетів Латвії в 2016 році - тривала і значна присутність військових НАТО на території країни. Про це в п'ятницю, 11 грудня, на засіданні комісії сейму з європейських і закордонних справ заявив міністр закордонних справ Латвії Едгар Ринкевич.


 

Команда експертів розглянула кожну номінацію, щоб вибрати остаточні 15 випадків на основі ключових критеріїв відбору: безкарність, найбільший збіг з визначенням корупції у великих масштабах, міжнародний характер.


 

Перше речення на засіданні фракції прозвучало, щоб Барна написав заяву сам, а друге - виключити з фракції. Абсолютна більшість депутатів підтримала пропозицію виключити з фракції.


 

 

КГГА  предупреждает о возможности возникновения в ближайшие дни гололеда на автодорогах и пешеходных зонах города Киева.


 

Нова книжка видатного польського режисера Кшиштофа Зануссі "Стратегії життя, або Як з'їсти тістечко і далі його мати" вийшла в українському видавництві "Фоліо". Презентація відбулася 9 грудня в кафе "Довженко.книги.кава.кіно" у Києві.


 

Кількість епізодів порушення режиму тиші з боку незаконних військових формувань зберігається на рівні кінця весни - початку літа, повідомив прес-секретар Адміністрації президента України з питань АТО полковник Олександр Мотузяник.


 

 

Верховна Рада України закликала парламенти іноземних держав посилити санкції проти Росії та скласти персональні санкційні списки правлячої верхівки Російської Федерації.


 

У Дніпропетровську ввечері 10 грудня відбувся матч останнього 6-го туру групового етапу Ліги Європи УЄФА, в якому "Дніпро" приймав норвезький "Русенборг" з Тронхейма і виграв з рахунком 3:0.


 

В Верховной Раде возникла серьезная драка во время выступления с отчетом премьер-министра Арсения Яценюка. Ее зачинщиком стал депутат от "Блока Петра Порошенко" Олег Барна, который собирает подписи за отставку Яценюка.