Ср, 2024-04-24, 22:13
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Глава Национальной полиции Хатия Деканоидзе считает, что протест бывших милиционеров показывает, что руководство МВД - на правильном пути. Об этом она заявила, комментируя факт проведения митинга экс-милиционеров 13 декабря.

Останні Кримінальні новини | Новини європейської України| Додано: 2015-12-14| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Минулої доби внаслідок бойових дій у зоні проведення антитерористичної операції на сході України жоден український військовослужбовець не загинув, водночас двоє зазнали поранень.


 

 

У Швейцарії сьогодні, 14 грудня, відбулося жеребкування стадії 1/8 фіналу Ліги чемпіонів, де зіграє київське "Динамо". Суперником киян став "Манчестер Сіті".


 

 

Одразу чотири українські додатки увійшли до щорічного рейтингу "найкращих програм із Apple Store", який складає компанія Apple.
 


 

Книги-інтерв’ю із сучасними українськими письменниками "RECвізити. Антологія письменницьких голосів" вийшли у "Видавництві Старого Лева". Презентація відбудеться 15 грудня в Національному музеї Тараса Шевченка.


 

 

Головний тренер "Дніпра" Мирон Маркевич нещодавно подав у відставку, але її не прийняли. Таким чином, фахівець продовжує роботу в дніпропетровському клубі.


 

 

Єврокомісар з питань розширення та європейської політики сусідства Йоганес Ган переконаний, що країни ЄС підтримають надання безвізового режиму для України.


 

В понеділок до України прибудуть міністри оборони Литовської, Латвійської, Естонської Республік та Республіки Польща. Про це на свої сторінці в Facebook повідомив міністр оборони України Степан Полторак.


 

 

Україна забезпечувала до 85% потреб Криму у прісній воді. Після анексії Криму Росією в березні 2014 року постачання води на півострів припинили.


 

Цієї ночі бойовики проросійських НЗФ продовжили здійснювати провокативні обстріли позицій українських воїнів у зоні АТО. Про це прес-центр АТО повідомив на своїй сторінці у Facebook.