Вт, 2024-04-23, 12:01
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

 

Хавбек київського "Динамо" Андрій Ярмоленко потрапив у сферу інтересів мадридського "Реала". Про це повідомляє іспанське видання.

Останні Спортивні новини | Новини європейської України| Додано: 2015-12-22| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

"За останніми даними, бандити не допустили представників ОБСЄ для роботи в районі Комінтернового, а вже надвечір вони обстріляли позиції сил АТО на цій ділянці лінії розмежування з 82-мм мінометів".


 

21 грудня у Новодністровську Чернівецької області відбувся пуск третього гідроагрегату Дністровської ГАЕС у рамках реалізації першої черги будівництва у складі трьох гідроагрегатів. Про це повідомляє прес-центр компанії "Укргідроенерго".


 

Анонсовано програму "Український Донбас", в рамках якої всі області України братимуть культурне шефство над Донеччиною та Луганщиною. Програму буде затверджено окремим рішенням, вона буде реалізовуватися протягом всього наступного року.


 

Вперше за романом українського письменника, живого класика Володимира Лиса знімають чотирисерійний художній фільм "Століття Якова". Знімає команда каналу "1+1" за участю українських акторів і українською мовою.


 

Верховна Рада в середу 23 грудня об 11:00 розгляне питання про призначення перевиборів криворізького міського голови і міськради. За таке рішення на засіданні у вівторок, 22 грудня, проголосували 264 народних депутатів.


 

Верховна Рада підтримала постанову про спрямування до Конституційного суду України законопроекту президента про внесення змін до Основного закону в частині правосуддя (№3524/П).


 

 

Прем`єр-міністр України Арсеній Яценюк привітав дипломатів з професійним світом - Днем дипломатичної служби України. Про це повідомляє Департамент інформації та комунікацій з громадськістю Секретаріату КМУ.


 

 

Державний бюджет України на 2016 рік повинен бути ухвалений до Нового року, однак в січні-лютому можуть внести зміни до документу відповідно до викликів.


 

 

Упродовж минулої доби зафіксовано 39 випадків порушення проросійськими гібридними бандформуваннями умов припинення вогню, а також два бойових зіткнення.