Пт, 2024-03-29, 11:23
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

 

В Україні запускається у виробництво дитячий фантастично-пригодницький повнометражний фільм "Бобот". Про це 17 грудня повідомив голова Державного агентства з питань кіно Пилип Іллєнко.

Останні Культурні новини | Новини європейської України| Додано: 2015-12-18| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

Протягом минулої доби незаконні збройні формування в зоні проведення Антитерористичної операції здійснювали обстріли на всіх напрямках.


 

Комісія вважає, що Україна виконала всі критерії, встановлені по чотирьох блоках другої фази ПДВЛ", - йдеться у висновках "безвізового звіту" ЄК.


 

Современные пользователи все чаще общаются по интернету. Для этого они используют специальные мессенджеры, которые можно устанавливать на смартфон.


 

День Святого Миколая – казкова подія. У цей день діти чекають на подарунки, в повітрі витає запах мандаринів і все навкруги сповнене дивами. Чому б не зробити цей день ще кращим для дитини і не провести його весело і цікаво.


 

Поєдинок першого номера рейтингу WBO в першій важкій вазі українця Олександра Усика (9-0, 9 КО) з чемпіоном світу за версією цієї ж організації поляком Кшиштофом Гловацьким (24-0, 15 КО) найпевніше відбудеться в США.


 

Правління Національного банку України (НБУ) 17 грудня прийняло рішення припинити з 10 січня 2016 року зарахування залишків готівки в касах банків у національній валюті в покриття обов'язкових резервів, повідомила глава НБУ Валерія Гонтарєва.


 

 

З 21 грудня українські нотаріуси почнуть надавати реєстраційні послуги бізнесу та нерухомості, фактично перетворившись на 7 тисяч міні-офісів із надання адміністративних послуг.


 

 

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков заявив, що подав до суду на главу Одеської ОДА Михеіла Саакашвілі у зв’язку зі звинуваченнями, який той публічно озвучив.


 

 

Президент Петро Порошенко чекає від Європейської Комісії 18 грудня оголошення принципового рішення щодо питання запровадження безвізового режиму між Україною та країнами Шенгенської зони.


 

Це сферичне відео у форматі віртуальної реальності - глядач через браузер Google Chrome або додаток YouTube на мобільному може сам мишкою рухати камеру.