Пт, 2024-04-26, 06:47
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

 

Начальницю департаменту розвитку інфраструктури та житлово-комунального господарства Одеської обласної держадміністрації затримали на хабарі.

Останні Кримінальні новини | Новини європейської України| Додано: 2015-12-30| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Глава Української держави підкреслив, що ОБСЄ має отримати повний доступ до всієї окупованої території і до кордону. Він також вкотре наголосив на необхідності виведення всіх окупаційних військ з території України.


 

У Генеральній прокуратурі України спростовують інформацію адвокатів лідера партії "УКРОП" Геннадія Корбана про фальсифікацію доказів у справі та наголошують, що документи справжні й отримані з дотриманням вимог законодавства.


 

 

Президент України Петро Порошенко підписав указ "Про відзначення в 2016 році Дня соборності України", повідомляється на офіційному сайті глави держави в середу.


 

Голова Меджлісу кримськотатарського народу, народний депутат Рефат Чубаров заявив про переформатування акції "Громадська блокада Криму": активісти залишаються на адміністративній межі з півостровом для недопущення контрабанди.


 

Голова Верховної Ради Володимир Гройсман підписав закон про державний бюджет України на 2016 рік а також ухвалений раніше парламентом закон про внесення змін до Податкового кодексу України.


 

 

Контракт на реванш українця Володимира Кличка (64-4, 53 КО) і британця Тайсона Ф'юрі (25-0, 18 КО) вже підписано. Про це повідомив дядько та тренер Тайсона Пітер Ф'юрі.


 

Четвертий місяць працює у Львові нове радіо "Сковорода". Транслюється лише в інтернеті. Тут можна слухати нову українську музику та поезію, розмови з прогресивними львів'янами.


 

Прем`єр-міністр України Арсеній Яценюк повідомив, що уряд затвердив і передав на підпис президенту щорічний цільовий план співробітництва Україна-НАТО. Про це він заявив 29 грудня під час прес-конференції за підсумками 2015 року.


 

 

Всього впродовж минулої доби загарбники 22 рази порушили режим "повної тиші". Про це йдеться у повідомленні прес-центру штабу АТО.