Пт, 2024-04-19, 05:22
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Президент України Петро Порошенко переконаний, що Євросоюз продовжить санкції щодо Росії і це змусить її виконати Мінські домовленості. Про це він повідомив, виступаючи на форумі депутатів місцевих рад від "Блоку Петра Порошенка".

Останні Політичні новини | Новини європейської України| Додано: 2015-12-12| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Бойовики сконцентрували у районі Алчевська, Первомайська та Донецька заборонене Мінськими домовленостями озброєння – танки, РСЗВ та артилерійські системи калібром понад 100-мм (САУ).


 

В субботу, 12 декабря, в Париже состоялась церемония жеребьевки финальной части чемпионата Европы по футболу 2016 года. Сборная Украины попала в группу С.


 

Товарна та енергетична блокада окупованого Криму, в якій, зокрема, брали участь кримські татари, принесла кілька результатів. Про це заявив один з лідерів кримськотатарського народу Мустафа Джемілєв.


 

Очередной гонкой турнира стал женский спринт, в котором выступили пять украинок. При этом лучший и максимальный результат из этой пятерки продемонстрировала Ирина Варвинец.


 

 

Державна прикордонна служба України в 2016 році відновлює призов на строкову службу, який був скасований ще 2008 року. Про це повідомив глава прикордонного відомства України Віктор Назаренко.


 

 

Накануне стало известно о решении министра инфраструктуры Андрея Пивоварского уйти в отставку. Об этом глава ведомства заявил вчера в ходе своего брифинга.


 

В субботу, 12 декабря, в Киеве состоится бой украинского боксера из Крыма Александра Усика и кубинца Педро Родригеса. Усик будет защищать свой титул интерконтинентального чемпиона WBO в тяжелом весе.


 

За ніч бойовики майже 50 раз відкривали вогонь по позиціях сил ЗСУ, повідомляє прес-центр штабу АТО на своїй сторінці в Facebook. Був зафіксований вогонь з великокаліберних кулеметів, гранатометів і стрілецької зброї.