Сб, 2024-04-20, 04:37
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

 

28 грудня прем’єр-міністр Арсеній Яценюк підписав фінансову угоду між Україною та Європейським інвестиційним банком. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Кабміну.

Останні Економічні новини | Новини європейської України| Додано: 2015-12-28| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

Державний комітет телебачення і радіомовлення України оприлюднив список претендентів на здобуття премії Кабінету міністрів імені Максима Рильського в 2016 році.


 

Я дуже відповідально ставлюся до власного здоров'я, тому довго не могла знайти медичний заклад, в якому мене б все задовольняло. Мені порадили сходити в медичний центр "Святої Параскеви".


 

Служба безопасности Украины пресекла попытку российских спецслужб поразить компьютерные сети объектов энергетического комплекса Украины.


 

В зоне проведения антитеррористической операции за минувшие сутки никто из украинских военных не погиб и не пострадал, сообщил спикер администрации президента по вопросам АТО Андрей Лысенко.


 

Верховна Рада України 25 грудня ухвалила Закон про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо розширення доступу сліпих, осіб з порушеннями зору і хворих на дислексію до виданих творів у спеціальному форматі (№2368а).


 

 

Активісти Автомайдану знайшли в Київській області аж чотири незаконних піщаних кар'єри, в тому числі на межі зі столицею.


 

 

Специалисты призвали водителей по возможности ограничить пользование личным автотранспортом.


 

 

Лідер партії "Кріп" Геннадій Корбан оголосив про відмову від своїх захисників після того, як суддя Чаус залишив без розгляду клопотання адвокатів про його відвід.


 

Арсеній Яценюк підкреслив, що в ухвалених податкових змінах було прийнято "безпрецедентне рішення": "Ми вдвічі скоротили основний податок на заробітну платню, так званий єдиний соціальний внесок. Зараз він 41%. З наступного року це буде 22%".


 

 

Упродовж минулої доби злочинці 35 разів порушили умови припинення вогню у зоні проведення АТО. Про це йдеться у повідомленні прес-центру АТО.