Чт, 2024-04-25, 01:51
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

 

Боєць черкаського клубу Grizzly, громадянин Камеруна Дональд Нджата в Москві здобув перемогу над зіркою змішаних єдиноборств американським росіянином Джеффом Монсоном.

Останні Спортивні новини | Новини європейської України| Додано: 2015-12-26| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Президент Петро Порошенко затвердив План проведення багатонаціональних навчань за участю підрозділів Збройних сил України на території нашої держави та їх участі у багатонаціональних навчаннях поза межами України на 2016 рік.


 

Протягом минулої добу в зоні проведення антитерористичної операції загиблих серед українських військових немає, натомість троє зазнали поранень. Про це сьогодні на брифінгу в Києві повідомив речник Адміністрації президента України з питань АТО Андрій Лисенко.


 

 

Правоохоронці встановили, що вибух пролунав біля одного із житлових будинків. У результаті загинув 42-річний чоловік, пошкоджено стіну будівлі та припаркований неподалік автомобіль.


 

Дніпровський районний суд Києва в суботу, 26 грудня, вранці задовольнив клопотання прокурора Генеральної прокуратури України Олександра Голінченка про примусовий привід на судове засідання о 14.00 лідера партії УКРОП Геннадія Корбана.


 

 

У рамках вечірки відбудеться показ фрагменту невідомого фільму відомого авангардистського режисера Михайла Кауфмана "Небувалий похід" 1931 року. Про це повідомляють на сторінці Центру Довженка.


 

 

Кримськотатарський батальйон виконуватиме завдання поставлені Генштабом, але основне завдання - охорона кордону Криму в самому Криму.


 

 

У Києві з лав Національної поліції звільнять 565 поліцейських, які не змогли пройти переатестацію.


 

Морські судна возять контрабандні товари в Крим з Одеси, заявляє один з координаторів блокади півострова, власник телеканалу ATR Ленур Іслямов. Про це він заявив в інтерв'ю Одеському кризовому медіа-центру.


 

 

Сьогодні, 26 грудня, близько 03.00 на складах зберігання боєприпасів, розташованих неподалік від міста Балаклія Харківської області, була здійснена спроба диверсії.