Чт, 2024-04-25, 01:12
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Державне агентство України з питань кіно профінансує дебютний ігровий повнометражний фільм Марисі Нікітюк "Коли падають дерева". Про це заявив у п'ятницю, 4 грудня, голова Держкіно Пилип Іллєнко на прес-конференції.

Останні Культурні новини | Новини європейської України| Додано: 2015-12-04| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

Золотовалютні резерви України, за попередніми даними Національного банку України, у листопаді зросли на 1,4%, або на 186 млн дол, і на 1 грудня 2015 року становили 13,148 млрд дол.


 

Кримськотатарський актор і режисер Ахтем Сейтаблаєв розпочне навесні 2016 року зйомки нового фільму під робочою назвою "Її серце". Це міжнародний проект, і Держкіно профінансує його на третину, виділивши 10 мільйонів гривень.


 

Державна фіскальна служба (ДФС) пропонує під час податкової реформи ввести поетапне підвищення акцизу на алкогольні напої та тютюнові вироби на 5% за квартал, повідомив на прес-конференції глава ДФС Роман Насіров у п'ятницю, 4 грудня.


 

Поблизу Гнутового, що за 20 км від Маріуполя, на ворожій міні підірвалася українська БРДМ-2: загинув один та зазнали поранень 5 військових. Про це сьогодні, 4 грудня, на брифінгу повідомив речник Адміністрації президента України з питань АТО Андрій Лисенко.


 

Активісти обговорюють з українською владою ідею банківської блокади анексованого Росією Криму. Про це в четвер, 3 грудня, повідомив народний депутат  голова підкомітету з міжнародно-правових питань та прав внутрішньо переміщених осіб Георгій Логвинський.


 

Национальный банк Украины (НБУ) расширил перечень операций с депозитными сертификатами. Регулятор консолидировал в одном документе порядок учета депозитных сертификатов и проведения всех видов операций с ними на первичном и вторичном рынке.


 

Українська біатлоністка Олена Підгрушна стала третьою в індивідуальній гонці на етапі Кубка світу в шведському Естерсунді. Про це йдеться в повідомленні Національного олімпійського комітету України в Facebook.


 

 

Міжнародний валютний фонд очікує на схвалення депутатською більшістю проекту державного бюджету на 2016 рік, який відповідатиме параметрам програми співпраці між Україною та МВФ.


 

Любая работа, связанная с крупными денежными объемами, неумолимо ведет к возрастающему психологическому давлению.


 

Із 18 години вчорашнього дня до 6-ї ранку терористи вели провокаційні обстріли позицій сил АТО. Про це йдеться в повідомленні прес-центру АТО в Facebook. За даними штабу, вогонь відкривали на Донецькому, Артемівському та Маріупольському напрямках.