Вт, 2024-04-23, 09:50
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

 

Російський музикант, лідер знаменитої групи "Акваріум" Борис Гребенщиков, який приїхав з концертом до столиці України, заспівав у київському метро разом з місцевими музикантами.

Останні Культурні новини | Новини європейської України| Додано: 2015-12-15| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Минулої доби в зоні проведення антитерористичної операції жоден український військовослужбовець не загинув і не був поранений. Про це сьогодні на брифінгу в Києві повідомив речник Адміністрації президента України з питань АТО Олександр Мотузяник.


 

Заступник голови Адміністрації президента України Дмитро Шимків вважає "істерію" з вимогою оприлюднити відеозапис конфлікту в ході Національної ради реформ неконструктивною і такою, що нагадує "крики римлян до гладіаторів під час бою".


 

Доповідь Єврокомісії щодо підготовки безвізового режиму ЄС з Грузією і Україною буде опублікована до кінця року. Про це заявила верховний представник Європейського Союзу з питань зовнішньої політики і політики безпеки Федеріка Могеріні.


 

Хотілося, щоб команда гідно зіграла. Після фіналу Ліги Європи я щось відчув. Після фіналу президент мені сказав, що в принципі ми не повинні були грати в ньому. Мене ці слова трохи вивели з рівноваги.


 

Парламент повинен розблокувати питання приватизації державних підприємств, заявив президент України Петро Порошенко, відкриваючи обговорення питання приватизації на 16-му засіданні Національної ради реформ.


 

 

З метою привернення уваги до Національної кіностудії художніх фільмів ім. О.Довженка як символу українського кіно та гордості держави, було вирішено провести кіноконцерт "Українське кіно.


 

Президент Польщі Анджей Дуда вшанував пам'ять жертв тоталітарного режиму в Биківні. Про це у своєму Twitter написав посол України в Польщі Андрій Дещиця. Зазначається, що він вшанував пам'ять жертв тоталітарного режиму.


 

 

"Я не збираюся подавати у відставку, не збираюся робити якісь інші заходи, хай вони відповідають. Я не буду відступати, їм це і потрібно, щоб я відступив", - заявив він.


 

 

Відмова прийняти запропонований урядом проект Держбюджету на 2016 рік може обернутися ризиком замороження співпраці з МВФ та початком політичної кризи.