Пт, 2024-03-29, 15:54
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Відомий проект Uber, що конкурує з традиційним бізнесом таксі по всьому світу, найближчим часом може вийти на український ринок. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив заступник міністра інфраструктури Володимир Омелян.

Останні Економічні новини | Новини європейської України| Додано: 2015-12-05| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

У Тернополі сьогодні розпочався 10-й міжнародний джазовий фестиваль Jazz Bez. Учора під час відкриття фестивалю директор тернопільської програми Олег Макогін заявив, цього року на концертах звучатиме джаз різного спрямування.


 

Україна боротиметься за кожну п'ядь рідної землі, поки вона не буде звільнена. Про це президент України Петро Порошенко заявив сьогодні, 5 грудня, під час церемонії вручення оглядових ордерів на житло військовослужбовцям-учасникам АТО.


 

Патрульні оштрафували українську співачку Світлану Лободу та вилучили в неї водійське посвідчення. "Вночі в середу нова поліція зупинила Лободу після того, як вона порушила ПДР, а саме не ввімкнула "повороти".


 

 

У п'ятницю 4 грудня активісти на чолі з депутатом Верховної Ради від партії "Самопоміч" Семеном Семенченком взяли під охорону будівлю міської ради в Кривому Розі.


 

За вечір 4 грудня і ніч терористи 11 раз обстріляли позиції сил ЗСУ, говориться в повідомленні прес-центру штабу АТО на сторінці в Facebook. "З 18.00 вчорашнього дня до 6.00 проросійські найманці 11 разів порушили режим тиші уздовж лінії розмежування".