Вт, 2024-04-16, 11:06
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

 

Антикорупційний прокурор, заступник генпрокурора Назар Холодницький стверджує, що не має надто близьких стосунків з генпрокурором Віктором Шокіним, який призначив його на посаду.

Останні Кримінальні новини | Новини європейської України| Додано: 2015-12-23| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Міністерство культури України збільшило список діячів культури, які створюють загрозу національній безпеці України, ще на 26 осіб, всього тепер у переліку 40 персон. Про це у вівторок, 22 грудня, повідомила прес-служба Мінкультури.


 

 

У Європейській Комісії вирішили спростувати основні тези Росії щодо начебто проблем, які викличе угода щодо вільної торгівлі між Євросоюзом та Україною, яка набуває чинності з 1 січня 2016 року.


 

Верховна Рада України сьогодні, 23 грудня, ухвалила закон про проведення 27 березня 2016 року позачергових виборів Криворізького міського голови (№3613). За це рішення з другої спроби проголосували 239 народних депутатів із 330 зареєстрованих у сесійній залі.


 

Президент України Петро Порошенко сьогодні, 23 грудня, виступив у Кнесеті. Глава української держави розповів парламентаріям Ізраїлю про злочини Росії в Криму та на Донбасі, а також зазначив цінність ізраїльського досвіду для успішного реформування України.


 

Члени т. зв. "ДНР", які напередодні увійшли в розташоване в "сірій зоні" н.п. Комінтернове (поблизу Маріуполя), проводять обшуки в будинках місцевих жителів і мінують території в селищі, повідомив речник Адміністрації президента з питань АТО Андрій Лисенко.


 

Незважаючи на складну ситуацію та виклики, що постали, Україна поступово перетворюється на унікальний ринок. Про це президент України Петро Порошенко заявив на зустрічі з представниками ділових кіл Ізраїлю.


 

Спецназівець Вадим Довгорук, який брав участь в АТО і втратив руку та обидві ноги в боях з терористами, вступив до університету на психолога і вчиться набивати м'яч.


 

Закриття ринку Російської Федерації не матиме катастрофічного впливу на агросектор України. Про це заявив очільник Міністерства аграрної політики та продовольства України Олексій Павленко.


 

Мати української льотчиці, народного депутата Надії Савченко після побачення з дочкою в російському СІЗО буде домагатися зустрічі з президентом України Петром Порошенком.