Ср, 2024-04-24, 10:37
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Конституційні суди Грузії, Молдови, Латвії та Литви розпочали "Батумський процес" щодо засудження дій Конституційного Суду Російської Федерації, який міг зупинити анексію Криму, але не зробив цього.

Останні Новини про співпрацю України з ЄС | Новини європейської України| Додано: 2015-12-19| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Когда вы выбираете одежду малышу нужно быть уверенным в том, что она качественная и удобная. Одежда должна быть пошита без грубых швов. Швы должны быть мягкие и гладкие.


 

 

В Киеве в школе № 78, на сайте которой заявляется, что она является лучшей в столице, разгорелся языковой скандал.


 

 

Лідер "Громадянської блокади Криму" Ленур Іслямов заявив, що учасників акції не влаштовує постанова уряду України про припинення товарних поставок до Автономної Республіки Крим.


 

Країни - члени Європейського союзу можуть тимчасово заблокувати введення безвізового режиму з Україною в разі невиконання зобов`язань в частині боротьби з корупцією, міграційної політики, з питань безпеки.


 

У зоні проведення бойових дій за минулу добу п'ятеро українських військових отримали поранення, загиблих немає, повідомив речник адміністрації президента з питань АТО Андрій Лисенко.


 

Уряд України під егідою реструктуризації дозволив переведення боргу Києва за єврооблігаціями 2005 року на 117 млн 393,822 тисяч доларів США та єврооблігаціями 2011 року на 233 млн 671,875 тисяч доларів на державний борг.


 

 

Президент України Петро Порошенко застосував право вето до закону про реструктуризацію валютних кредитів (№1558-1) і пропонує відхилити його.


 

 

Головним тренером національної збірної України з футболу залишається Михайло Фоменко, він готуватиме команду до чемпіонату Європи 2016 року.


 

 

Міністр закордонних справ України Павло Клімкін висловив сподівання на те, що безвізовий режим з ЄС почне діяти через 5-7 місяців. Про це йдеться на офіційній сторінці МЗС у Facebook.


 

Президент України Петро Порошенко у відповідь на електронну петицію доручив Конституційній Комісії вивчити внесення змін до чинної Конституції щодо позбавлення мандату народного депутата за три прогули протягом однієї сесії.