Чт, 2024-04-18, 13:22
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Новий міністр закордонних справ Польщі Вітольд Ващиковський заявив, що Польще не має можливості приймати велику кількість біженців з мусульманських країн через те, що в країні перебуває багато мігрантів з України.
 

Останні Новини Європейського Союзу | Новини європейської України| Додано: 2015-12-02| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Харьков накрыл сильный снегопад: в течение 12 часов, с 1 по 2 декабря, в городе выпало более половины среднемесячной нормы осадков. Об этом сообщает пресс-служба Харьковского городского совета.


 

 

Україна не реагуватиме на шантаж Росії у питанні набуття чинності угоди про зону вільної торгівлі (ЗВТ) з ЄС 1 січня 2016 року, заявив президент України Петро Порошенко.


 

Президент України Петро Порошенко підписав законопроект №2243а, який передбачає кримінальну відповідальність за протиправний вплив на результати офіційних спортивних заходів. Про це свідчить інформація, розміщена на сайті Верховної Ради України.


 

 

ДТЕК оголосив власникам своїх єврооблігацій, що в даний час планує запропонувати їм реструктуризувати ці зобов'язання у першому кварталі 2016 року.


 

 

Громадський активіст, лідер гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук бачить своє майбутнє головним чином у творчій кар'єрі ніж у політиці або громадській діяльності й тим більше не в президентському кріслі.


 

 

Посол Канади в Україні Роман Ващук заявляє, що його країна вже почала вводити видачу українцям багаторазових віз терміном дії на 10 років. "Ми вже вводимо ці багаторазові візи на 10 років.


 

У зоні АТО бойовики продовжують неприцільно обстрілювати позиції ЗСУ зі стрілецької зброї, гранатометів і мінометів, а в районі Авдіївки терористи атакували опорний пункт сил АТО і відступили із втратами. Про це повідомляє прес-центр АТО.


 

Фестиваль сучасного мистецтва Гогольфест у 2016 році переїде на лівий берег столиці - на "Арт-завод "Платформа". Про це ініціатор фестивалю, Влад Троїцький, розповів на зустрічі з кураторами, чиновниками і дипломатами.


 

Закарпаття цього року вирішило відсвяткувати зимові свята по-європейськи – різдвяною ярмаркою, яка стартує з 5 грудня. В дерев'яних будиночках-кіосках буде можливість смачно попоїсти та покуштувати різні напої.