Пт, 2024-03-29, 14:52
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

 

Національний банк України занепокоєний ситуацією, яка склалася навколо ухвалення Верховною Радою бюджету на 2016 рік. Про це йдеться у повідомленні регулятора.

Останні Економічні новини | Новини європейської України| Додано: 2015-12-21| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

Український мультимільярдер, співвласник дніпропетровської фінансово-промислової групи "Приват" Ігор Коломойський заявив, що потрапив під удар Петра Порошенка, бо не погодився на співпрацю з ним.


 

 

Писатель Василий Шкляр презентовал в Виннице свою книгу "Черное солнце", которая содержит одноименную повесть и еще пять давних произведений.


 

Голова Верховної Ради Володимир Гройсман заявляє, що робоча група, яка працює над проектом бюджету на 2016 рік, вийшла на ряд узгоджених позицій. Про це він сказав сьогодні на засіданні Погоджувальної ради лідерів фракцій та голів комітетів парламенту.


 

Борг України перед Росією у розмірі 3,5 мільярда доларів був політичним хабарем, що стало причиною припинення виплат по ньому. Про це 20 грудня у своєму традиційному щотижневому монолозі "10 хвилин з прем'єр-міністром. Про єдність".


 

 

З 1 січня 2016 року НАК "Нафтогаз України" знижує ціни на газ промисловим споживачам, бюджетним та іншим організаціям. Про це йдеться у повідомленні НАК "Нафтогаз України".


 

Антикорупційний форум у Києві, який ініціював голова Одеської облдержадміністрації Міхеїл Саакашвілі, відбудеться в середу, 23 грудня, а не в п'ятницю, як було оголошено раніше. Про це політик повідомив на своїй сторінці в Facebook.


 

Найближчим часом маріонетку Кремля Аксьонова можуть усунути з посади так званого "прем'єр-міністра" окупованого Криму. Про це радник міністра внутрішніх справ України Зорян Шкіряк написав на сторінці в Facebook.


 

З 18.00 вчорашнього вечора бойовики вчинили понад 35 збройних провокацій проти українських захисників. Про це прес-центр штабу АТО повідомив на сторінці в Facebook.