Сб, 2024-04-20, 15:42
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

 

"Вступ в силу цієї торгівельної угоди з 1 січня 2016 року створює унікальні можливості для України, щоб стабілізувати, диверсифікувати і розвивати свою економіку на благо всіх її громадян.

Останні Новини про співпрацю України з ЄС | Новини європейської України| Додано: 2015-12-31| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

Україна запровадить дзеркальні санкції щодо окремих товарних груп з РФ у перший день після вступу в дію рішень про ембарго російського уряду до товарів з України.


 

 

Народний депутат, українська льотчиця, яка незаконно утримується у російській в’язниці, Надія Савченко привітала українців з новорічними святами.


 

Каждая обладательница прекрасного пола уверена, что руки – первое, что показывает женщину женщиной. Любая уважающая себя женщина следит за состоянием своих рук.


 

Бєларуська панк-рок-група "Brutto" привітала зі святами піснею на вірші української поетеси Ліни Костенко.


 

В Україні новорічна ніч буде по-справжньому зимною, а до Різдва навіть насипле снігу. Про це передає Гідрометцентр. "Уночі проти 1 січня в Україні очікується мороз 8-14 градусів, а на Сході температура впаде до 18 нижче нуля.


 

Киянам та гостям столиці Новий рік можна буде зустріти відразу на п'яти площах - Софійській, Михайлівській, Поштовій, Троїцькій, Контрактовій, а також на Співочому полі. Про це повідомляє прес-служба КМДА.


 

З січня 2016 року міграційна служба розпочне впровадження нових біометричних паспортів та для зменшення черг на оформлення документа збільшила кількість прийомних підрозділів, повідомляє прес-служба Державної міграційної служби України.


 

 

Бойовики не припиняють порушувати умови припинення вогню в зоні проведення АТО. Про це прес-центр штабу АТО повідомив на сторінці в Facebook.