Сб, 2024-04-27, 06:21
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Украина сократила потребление газа на 25%, и тем самым экономит 11 млн долларов ежедневно. Об этом заявил премьер-министр Украины Арсений Яценюк в традиционном монологе "10 минут с премьер-министром".

Останні Економічні новини | Новини європейської України| Додано: 2015-12-13| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

Украина и Кипр подписали обновленное межправительственное соглашение об избежании двойного налогообложения.


 

 

Женская сборная Украины по биатлону сегодня, 13 декабря, стала бронзовым призером в эстафете 4х6,5 км на втором этапе Кубке мира в австрийском Хохфильцене.


 

На киевской книжной выставке "Книжные контракты" состоялось вручение наград победителям всеукраинского конкурса "Лучшая книга Украины". Об этом сообщает пресс-служба Госкомтелерадио.


 

Полевого главаря группировки "ЛНР" и казаков Павла Дремова уничтожили российские спецслужбы. Об этом сообщил в Фейсбук советник министра внутренних дел Зорян Шкиряк.


 

 

Протягом минулої доби в зоні проведення антитерористичної операції не загинув і не був поранений жоден український військовослужбовець.

 


 

 

Легенда світової музики, композитор, аранжувальник, піаніст і диригент Мішель Леґран 13–17 грудня дасть чотири концерти в Україні. Про це Леґран повідомив на прес-конференції у п'ятницю, 11 грудня.


 

 

Мітинги міліціонерів, що не пройшли атестацію, не зупинять реформу міліції, написав міністр внутрішніх справ Арсен Аваков на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.


 

 

Поліція не виключає підготовку диверсій напередодні свят і прогнозує зростання пасажиропотоку та вантажоперевезень через блок-пости в Донецькій області.


 

Вночі російсько-терористичні війська продовжували провокувати наших захисників на порушення умов припинення вогню, подекуди застосовуючи і заборонене озброєння. Про це сьогодні, 13 грудня, повідомляє прес-центр штабу АТО.