Пт, 2024-03-29, 10:05
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Общий объем финансирования сектора национальной безопасности Украины следующего года увеличен на 16 млрд гривен. Об этом в программе "10 минут с премьер-министром. Бюджет" заявил глава правительства Арсений Яценюк.

Останні Економічні новини | Новини європейської України| Додано: 2015-12-27| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

У 2016 році бібліотеки отримають 42 млн гривень на поповнення фондів україномовною літературою. Як повідомили в прес-службі Міністерства культури, така сума передбачена Законом "Про Державний бюджет України на 2016 рік".

 


 

 

Упродовж року столична влада зупинила близько 50 незаконних будівництв у Києві. Про це повідомив директор Департаменту міського благоустрою Дмитро Білоцерковець.


 

Лідера політичного об'єднання "Укроп" Геннадія Корбана привезли з Інституту ім. Амосова до Дніпровського районного суду. Лідера "Укропу" транспортують на інвалідному візку працівники швидкої допомоги, яких супроводжують невідомі чоловіки в балаклавах.


 

 

Як нагадує прес-центр штабу АТО, попередження про те, що бойовики готують провокації проти представників ОБСЄ у цьому районі українська сторона робила ще вчора.


 

Збірна України до Євро-2016 буде готуватися в Туреччині, а в березні зіграє з Кіпром та Уельсом. Україна вийшла до фінальної частини чемпіонату Європи з футболу, який відбудеться у Франції в червні-липні 2016 року.


 

У вересні Ostchem та "Нафтогаз" уклали мирову угоду, яка затвердила графік поетапного погашення боргу компанії Фірташа до кінця січня 2016 року. Відповідно ж до сьогоднішньої заяви Яценюка, компанія "повністю" розрахувалася на місяць раніше.


 

Президент України Петро Порошенко підписав закон "Про реформування державних і комунальних друкованих засобів масової інформації". Про це повідомляється на сайті Верховної Ради.


 

Ініціатива лідерів кримських татар щодо створення спеціального військового підрозділу нині вивчається в різних штабах, повідомив лідер меджлісу кримськотатарського народу, народний депутат Рефат Чубаров.


 

Минулої доби російсько-терористичних бандформування 66 разів відкривали вогонь по позиціях сил АТО, більшість з них із настанням темної пори доби. Про це сьогодні, 27 грудня, повідомляє прес-центр штабу АТО.