Пт, 2024-04-26, 13:05
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Президент Украины Петр Порошенко и федеральный канцлер Германии Ангела Меркель в телефонной беседе обсудили состояние выполнения Минских соглашений и скоординировали позиции перед телефонными переговорами в "нормандском формате".

Останні Новини про співпрацю України з ЄС | Новини європейської України| Додано: 2015-12-29| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Провод для измерительных или регулируемых приборов, электрических машин, трансформаторов можно купить в городе Рязани на сайте tdoc.com.ua. Здесь также можно купить провод ПЭТ 155.


 

Известный спортивный комментатор Валентин Щербачев вспомнил одно из пророчеств Валерия Лобановского, сделанное почти 40 лет назад.


 

У Міністерстві фінансів України допускають, що два транші МВФ по 1,7 млрд доларів, які Україна так і не отримала в 2015 році, будуть об'єднані. Рішення про це може бути ухвалено на початку 2016 року.


 

Генеральна прокуратура заявляє, що вилучила у нардепа від "УКРОПу" Геннадія Корбана платіжки про виплату депутатам Верховної Ради коштів. Про це заявили слідчий групи ГПУ Микола Макеєв і прокурор Валерій Карпунцов.


 

Голова Національного банку України Валерія Гонтарєва вказує на численні ризики, які можуть перешкодити реалізації закладеного Мінфіном до держбюджету-2016 року і раніше розрахованого МВФ середньорічного прогнозу курс гривні 24,1 грн/1 дол.


 

​Услуги нотариуса в современном мире – одно из самых востребованных направлений в сфере бумажных услуг. Нотариус занимается оформлением множества важных документов, актов.


 

В Харьковской области готовы к созданию 10 объединенных территориальных громад. Об этом во время пресс-конференции сообщил председатель Харьковского облсовета Сергей Чернов.


 

Укpaїнa виграла тeндep пo будівництву та відновленню великої ділянки aвтoмoбільнoї тpacи Румaїлa - Бacpa і Сaфвaн. Сумapнa довжина дopoжнoгo пoлoтнa – близько 112 км. Причому частина цього відрізку використовується для аварійного зліт/посадка літаків.


 

"Підла сусідня галактика за допомогою бойових машин і п'яних солдатів захопила частину галактики України, планету Донбас, позбавивши її можливості нормально функціонувати.


 

"Блок Петра Порошенка" готовий і до зміни уряду, і до перевиборів парламенту. Про це 28 грудня заявив лідер БПП Юрій Луценко. За його словами, Україна справді опинилася в катастрофічній економічній ситуації.


 

Протягом останньої доби ситуація в зоні АТО залишається практично без змін - бойовики продовжили періодично порушувати умови дотримання режиму "повної тиші". Про це прес-центр штабу АТО повідомляє на сторінці в Facebook.