Чт, 2024-04-25, 17:03
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Міністерство економічного розвитку і торгівлі України видало укази про скасування розроблених до 1992 року 12776 ГОСТів, більшість з яких втратять чинність на початку 2018 року.

 

Останні Економічні новини | Новини європейської України| Додано: 2015-12-16| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Вартість енергогенерувальної компанії "Центренерго" за останні п'ять років знизилася уп'ятеро – до 200 млн дол, подальше затягування її приватизації недоцільно, вважає міністр економічного розвитку і торгівлі Айварас Абромавічус.


 

Зйомки проходили у вежі Польської брами – гідрофортифікаційної споруди XV-XVI століття, яка за часів середньовіччя слугувала в’їздом до міста. На відео гурт виконав акустичний варіант композиції.


 

 

Кабінет міністрів України ухвалив рішення про обмеження постачань товарів в анексований Росією Крим. Про це у середу 16 грудня сказав після засідання Кабміну міністр соціальної політики Павло Розенко.


 

 

Бойовики упродовж доби на Луганському і Маріупольському напрямках не стріляли, а на Донецькому - продовжували провокації.


 

Найбільші державні компанії України за підсумками 9 місяців цього року одержали близько 2 млрд грн прибутку проти 12 млрд грн збитків за 2014 рік, повідомив 14 грудня під час засідання Національної ради реформ прем`єр-міністр України Арсеній Яценюк.


 

Президент України Петро Порошенко заявляє, що Варшава відкриє Києву кредитну лінію на суму 1 млрд євро. "Проведено переговори між головою Нацбанку України пані Гонтарєвою і головою польського банку паном Белькою, досягнуто домовленості.


 

Координатор акції з блокади Криму, віце-президент Всесвітнього конгресу кримських татар Ленур Іслямов прогнозує старт морської блокади окупованого Росією Криму наприкінці 2015 – на початку 2016 року.


 

Головними акцентами візиту голови Національної поліції України в Вашингтон стали презентація вже виконаної роботи, а також обговорення планів розвитку і можливостей для зміцнення співпраці США і України в цьому напрямку.


 

Уночі проти середи, 16 грудня, члени незаконних збройних формувань 20 разів проводили провокації з метою викликати на себе вогонь українських підрозділів. Про це йдеться в повідомленні прес-центру штабу АТО.