Пт, 2024-04-19, 15:15
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

 

Спецоперацію з попередження терактів провела контррозвідка Служби безпеки України у місті Красногорівка Мар'їнського району Донецької області, повідомляє 10 грудня 2015 року прес-центр СБУ.

Останні Кримінальні новини | Новини європейської України| Додано: 2015-12-10| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)


Сегодня любой желающий может заказать готовую еду, в том числе и блюда восточной кухни, суши, не выходя из дома. Это привлекает удобством и выгодой.


 

"Відомо, що Андрій Стеценко збирав команду без тренерського складу і сказав футболістам: хто хоче - може йти. Але до Нового року клубу треба повідомити про це. Такі слова були сказані лише футболістам.


 

У Берліні відкрився Фестиваль документальних фільмів, тематикою яких є проблема прав людини - Docudays UA. Сам фестиваль проводиться з 2003 року і вже охопив 240 українських міст, проте в Німеччину приїхав вперше.


 

Віце-президент Сполучених Штатів Джо Байден після повернення з України записав відео, повідомивши в ньому про те, що метою його візиту в Україну було прагнення краще пізнати представників керівництва країни.


 

Співробітник спецпідрозділу "Альфа" загинув цієї ночі у Києві під час спецоперації, захищаючи 7-річного хлопчика, батько якого готував теракти. Про це сьогодні, 10 грудня, на брифінгу заявила речниця Служби безпеки України Олена Гітлянська.


 

 

Звіт Кабінету міністрів перед Верховною Радою про рік роботи, який призначили на 11 грудня, відклали. Замість нього завтра відбудеться звичайна година запитань до уряду.


 

Премьер-министр Великобритании Дэвид Кэмерон и глава польского правительства Беата Шидло обсудили методы "борьбы с российской пропагандой". Глава британского кабинета министров рассказал об этом на пресс-конференции в Варшаве.


 

 

Хоть он и кот, но любит Барнаул не меньше, чем любой претендент на власть с человеческим лицом. "За Барсика не голосует только мышь!", "Если не Барсик, то кто?", "Коррупцию к ногтю!"


 

 

Сейчас в Киеве и Львове работают две Креативные международные детские школы с инновационными системами обучения по лучшим западным образцам.


 

 

В течение минувшей ночи боевики российско-террористических войск более 30 раз нарушили условия прекращения огня в зоне проведения АТО.