Пт, 2024-04-19, 01:41
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Наслідки виборів міських голів і до міських рад Маріуполя та Красноармійська Донецької області ще довго даватимуться взнаки Україні, вважає голова Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський.

Останні Новини з регіонів України | Новини європейської України| Додано: 2015-12-01| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Генеральна прокуратура України (ГПУ) вже з сьогоднішнього дня може передати всі провадження про корупцію в Національне антикорупційне бюро (НАБУ). Про це заявив президент Петро Порошенко.


 

 

Мер Києва Віталій Кличко склав присягу міського голови столиці. Слова вірності киянам він озвучив на першому засіданні Київради 8-го скликання 1 грудня.


 

Міністерство фінансів України очікує зростання економіки України на рівні 2%, при цьому номінальний ВВП становить близько 2,26 млрд грн, відповідні прогнози закладено в проекті держбюджету, оприлюдненому на веб-сайті відомства.


 

Країни-члени ЄС переважно підтримують скасування візового режиму для громадян України, у разі виконання Києвом плану дій. Про це свідчать дані дослідження громадянської ініціативи "Європа без бар’єрів", представленому у вівторок у Брюсселі.


 

На світовій першості зі стрибків на батуті, яка завершилася в Оденсе (Данія), у синхронних стрибках українські спортсменки Марина Кийко та Наталія Москвіна посіли третє місце. "Бронзовий" результат дуету - 47,300 бали.


 

 

Сьогодні о 02.30 президент України Петро Порошенко зустрів "кіборга" із позивним "Рахман", якого напередодні було звільнено з полону бойовиків.


 

За даними британських ЗМІ, столиця України Київ стала найдоступнішим європейським містом у ціновому сегменті. Ресурс аналізував вартість кількох чинників, зокрема: ніч у хостелі, дві поїздки у громадському транспорті, один платний атракціон, три бюджетних страви та напої.


 

В "Укрінтеренерго" стверджують, що, зокрема, предметом контракту є постачання електроенергії на Кримський півострів, а не в "Кримський федеральний округ", як зазначали деякі ЗМІ з посиланням на проект контракту.


 

З 18:00 вчорашнього дня бойовики продовжили неприцільні обстріли українських позицій на Донецькому напрямку. Про це прес-центр штабу АТО повідомив на сторінці в Facebook.