Сб, 2024-04-20, 07:52
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Арбітражна палата Інстанції Союзу європейських футбольних асоціацій (УЄФА) з фінансового контролю клубів покарала шість європейських клубів, в тому числі дніпропетровський "Дніпро", через прострочені фінансові зобов'язання.

Останні Спортивні новини | Новини європейської України| Додано: 2015-12-17| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Українські музиканти знову зможуть брати участь у найбільшому у світі чемпіонаті гуртів, які грають наживо, The Global Battle Of the Bands. У конкурсі можуть позмагатися колективи будь-якого жанру, що виконують авторську музику та грають наживо.


 

КП "Київпастранс" має намір незабаром запустити три нічних міських автомаршрути в рамках пілотного проекту. У Київпастрансі зазначили, що така ідея назріла давно, однак для запуску нічних маршрутів був необхідний додатковий рухомий склад.


 

 

Робота над новим Податковим кодексом триватиме і наступного року для напрацювання компромісного парламентсько-урядового проекту. Про це повідомив голова Верховної Ради Володимир Гройсман.


 

 

Перший повнометражний документальний фільм, присвячений українській вишиванці, під назвою "Спадок нації" покажуть у березні 2016 року.


 

Усім жінкам на світі хочеться виглядати модно і привабливо. Але часто буває так, що ефект не виправдовує очікувань, і доводиться миритися з жорстокою реальністю.


 

 

Російська сторона не змогла обґрунтувати своє занепокоєння в рамках переговорного процесу Україна – Євросоюз – Росія щодо набуття чинності зони вільної торгівлі між Україною і ЄС.


 

Кілька депутатів, зокрема заступник фракції "Блок Петра Порошенка" Ігор Кононенко чинять тиск на Генеральну прокуратуру України. Про це розповів заступник генерального прокурора Віталій Касько.


 

Далеко не все пешеходы и водители придают значение наружной рекламе. Хотя не стоит скрывать того факта, что современные конструкции являются очень привлекательными и находятся в зоне видимости.


 

Рада директорів МВФ 16 грудня визнала офіційний статус російської позики Україні на $3 млрд, наданої в грудні 2013 року уряду Азарова-Януковича. Про це повідомляється в прес-релізі МВФ, опублікованому на сайті організації.


 

 

Голова Верховної Ради України Володимир Гройсман заявив про те, що 17 грудня український парламент розпочне розгляд бюджету. Про це спікер написав у Facebook.