Пт, 2024-03-29, 04:28
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

 

Міністерство інфраструктури і Державна фіскальна служба України підписали меморандум про співпрацю в галузі інформаційних технологій щодо взаємодії за процедурами в морських портах.

Останні Економічні новини | Новини європейської України| Додано: 2015-12-25| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

До книжки увійдуть найкращі твори українського політика, публіциста і дисидента, написані з 1960-х років, за якими можна простежити етапи його громадсько-політичної діяльності.


 

 

Секретар Ради національної безпеки і оборони Олександр Турчинов пропонує розглянути питання переходу у святкуванні церковних свят, зокрема, Різдва Христового, з Юліанського на Григоріанський календар.


 

Окупація та анексія Криму Росією призвела до критичної ситуації з правами людини і згортання наукових досліджень. Про це на прес-конференції в Києві заявила голова Центру інформації про права людини та представник Кримської правозахисної групи.


 

Село Комінтернове (поблизу Маріуполя) після візиту СММ ОБСЄ залишили не всі бойовики, оскільки частина з них переодяглася в цивільне або переховується в будинках місцевих жителів, повідомив речник Адміністрації президента України з питань АТО Андрій Лисенко.


 

Верховна Рада України встановила зарахування до спеціального фонду державного бюджету 20% екологічного податку. Відповідний законопроект у другому читанні за основу підтримали 277 нардепів.


 

Верховна Рада України уточнила зміни до розділу IV "Прикінцеві та перехідні положення "Бюджетного кодексу України стосовно експерименту щодо фінансового забезпечення реконструкції, поточного ремонту автомобільних доріг загального користування державного значення".


 

 

Національний банк України з 11 квітня 2016 року вводить в обіг оновлені банкноти номіналом 500 гривень зразка 2015 року з удосконаленою системою захисту. Про це йдеться у повідомленні НБУ.


 

 

"Впродовж минулої доби бойовики 35 разів обстріляли позиції сил АТО, а також двічі вступали із нашими підрозділами у бойові зіткнення", - йдеться в повідомленні.


 

Верховна Рада сьогодні, 25 грудня о четвертій ранку ухвалила за основу і в цілому проект закону України про державний бюджет на 2016 рік (№3000) з дефіцитом 3,7% ВВП і доходами 595 млрд грн.